Sobre mi

Joies irrepetibles d'art

Després d’una llarga trajectòria al taller de gravat jugant amb les tintes de colors i les pressions sobre papers molt dúctils, ara transformo en petites joies aquest paper estampat amb els meus gravats. Per tant són totes joies irrepetibles i úniques perquè contenen una petita part d’una obra original.
En la meva manera de fer la 
sostenibilitat i el compromís amb una societat més justa, solidària i participativa és essencial. Espero que a través de les joies en papers gravats de L’IRREPETIBLE · Originals en JOIA us ho sàpiga encomanar.


Clara Oliva

Clara Oliva

Soc la Clara Oliva i visc a Barcelona. Friso per sortir sempre ben acompanyada a veure i viure allò que m’envolta, sigui a prop o ben lluny on la cultura i la manera de fer no tenen res a veure! 

Admiro la natura (no em feu triar entre mar i muntanya, els trobo magnífics un i altra) per la increïble infinitat de formes, colors i llums.
M’agrada fer-me preguntes i també fer-les als altres. De fet em fascina aprendre i no perdre mai la curiositat.

Al taller soc lenta fent les peces, un punt perfeccionista, això sí, però amb aquesta calma de crear amb cura i estima hi gaudeixo i molt.

Durant 26 anys m’he dedicat a un món que m’apassiona, el gravat i les tècniques d’estampació amb el taller propi Artcontraprova, que actualment porta el nom d’Entinta Printing i el dirigeix l’Alison Buchanan.
P
er allò que passa a la vida, he hagut de canviar i m’embranco en aquesta nova oportunitat que és donar vida a la meva obra gràfica original tan sentida i viscuda. M’encanta el nou repte!

Quan treballo les peces de L’IRREPETIBLE em deixo sorprendre mentre agafo el paper estampat, hi traço color amb el pinzell amarat d’aquarel·la i després el manipulo per descobrir tot allò que estava amagat i que ni ho sabia.
De fet soc una privilegiada.

Unes dades de les que puc “presumir” són que des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya em van concedir el Carnet d’Artesana Professional i que les joies d’art estampades amb gravats tenen el Distintiu de Producte d’Artesania (D’A) catalana. Fa il·lusió.

 
 

El moment d'aixecar el paper 

per veure el resultat 
té una màgia difícil d'explicar.

Les joies d'Art original i únic

Són peces creades amb molta estima i que, tot i estar fetes amb un material aparentment tan fràgil, la seva presència delicada no és més que un agradable miratge. És un paper exclusiu fet a mà 100% de cotó, sense àcids i d’un alt gramatge. Cada joia d’Art original està tractada per ser resistent si es mulla i als cops. Són, a més, peces lleugeres, no pesen gens, i comfortables.

Les joies d’Art original tenen l’encant de ser irrepetibles, úniques i diferents de totes les altres per contenir el gravat estampat i/o aquarel·lat.

A més, les joies d’Art gravat de L’IRREPETIBLE · Originals en JOIA tenen el reconeixement del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya que els va atorgar el Distintiu de Producte d’Artesania (D’A) catalana. 

El tòrcul, la premsa del taller de gravat de Clara Oliva, ara Entinta Printing, per estampar sobre el paper que fem servir per a les nostres joies

Joies d'Art irrepetibles i personalitzades?

Totes les joies d’Art original són peces exclusives, úniques i irrepetibles, d’un món fet d’ART GRAVAT amb l’encant que les adaptem al teu gust. 

Personalitzem la teva joia perquè expressi allò que vols: una experiència, una emoció sempre tenint com a base inspiradora la vida, la vostra vida al món, a la terra. Fetes d’ESSÈNCIA de NATURA. 

Ens agrada saber de tu per trobar allò amb el qual et sentiràs molt bé i que adopti la teva personalitat perquè tu també ets Irrepetible. Fetes per a tu per SER TU mateix@

Si t’animes en parlem a través de contacte o per mail.

Ah, i no pateixis: totes les joies d’Art original están tractades per ser resistents si es mullen i als cops. Són, a més, peces lleugeres, no pesen gens, i comfortables.

Si tens algun dubte de com tenir cura de les joies de paper consulta les preguntes freqüents.