Compromisos

Joies d'Art en paper artesanes, úniques i sostenibles

A L’IRREPETIBLE · Originals en JOIA em mouen tres pilars fonamentals pels que, de sempre, lluito dia a dia per assolir que les joies d’Art en paper artesanes, úniques i sostenibles siguin un reflex de la meva manera de pensar i actuar. Des del taller de Barcelona treball per ser fidel a aquests principis:

Art i gravat

Vinc del món de les Belles Arts i de molts anys de conviure amb les planxes i els papers de gravat. El món artístic, en les seves vessants pictòriques i espacials, és un referent primordial per a fer les meves joies d’Art original en paper. Són peces càlides i naturals tal com és el material de què estan fetes: el paper de gravat elaborat a mà amb fibra de cotó. En cada joia l’harmonització de llum, color, textura i forma espacial és essencial.

Fetes d’ART GRAVAT

Artesanes

M’agrada manipular i modelar el paper, donar-li forma amb mètodes creatius i innovadors fins que em sorprengui el que m’ofereix. Tinc una cultura artesana que prové de més de 25 anys d’ofici en gravat i estampació. Les mans sempre han estat i encara són la meva eina més preuada. Així desevolupo les peces fent-les a mà, una a una, perquè acabin essent singulars, úniques i irrepetibles, i que emocionin. 

Fetes d’ESSÈNCIA de NATURA

Sostenibles i compromeses

He trobat un camí que recull el fruit d’anys de feina gravant per crear peces amb valor afegit. Reciclo i reutilitzo els papers estampats amb les planxes gravades i els dono una nova vida, un nou equilbri harmònic.

Tinc cura de no fer servir productes que malmetin el medi ambient i he adoptat alternatives per fer un consum responsable.

Creo a partir d’allò que tinc més a mà, de Km 0, per fer les joies d’Art; no em cal anar lluny a buscar-ho. El paper que serveix de base de les joies és fet a mà per molins paperers de Catalunya. Soc feliç de poder fer productes de proximitat amb un caràcter original, diferent i exclusiu.

Defenso i crec fermament en les idees de la carpeta de gravats Un altre món és possible: un món més ecològic, just, solidari, participatiu, transparent i pacifista. Aquesta manera de ser i de fer és a cadascuna de les peces que pots trobar a L’IRREPETIBLE, perquè és part del nostre ADN.

A la vegada, com que crec en les individualitats, m’agrada oferir-te una peça que s’adapti a tu i que t’hi sentis bé. Per això vetllo per la personalització del producte perquè així m’asseguro que ho voldràs portar posat i gaudir-ne.

Fetes per a tu per SER TU mateix@