Compromisos

Joies d'Art en paper artesanes, úniques i sostenibles

A L’IRREPETIBLE · Originals en JOIA ens mouen tres pilars fonamentals pels que, de sempre, lluitem dia a dia per assolir que les nostres joies d’Art en paper artesanes, úniques i sostenibles siguin un reflex de la nostra manera de pensar i actuar. Des del nostre taller de Barcelona treballem per ser fidels a aquests principis:

Art i gravat

Venim del món de les Belles Arts i més concretament d’anys de conviure amb les planxes i els papers de gravat. El món artístic, en les seves vessants pictòriques i espacials, és un referent primordial per a fer les nostres joies d’Art original en paper. Són peces càlides i naturals tal com és el material de què estan fetes: el paper de gravat elaborat amb fibra de cotó. En cada joia l’harmonització de llum, color, textura i forma espacial és essencial.

FET d’ART GRAVAT

Artesanes

Ens agrada manipular i modelar el paper, donar-li forma amb mètodes creatius i innovadors fins que ens sorprenem del que ens ofereix. Tenim una cultura artesana que prové de més de 25 anys d’ofici en gravat i estampació. Les mans sempre han estat i encara són la nostra eina més preuada. Així desevolupem les nostres peces fetes a mà, una a una, que acaben essent singulars, úniques i irrepetibles, i que ens emocionen. 

FET d’ESSÈNCIA de NATURA

Ser sostenibles i compromeses

Hem trobat un camí que recull el fruit d’anys de feina gravant per crear ara peces amb valor afegit. Reciclem i reutilitzem els papers estampats amb les planxes gravades i els donem una nova vida, un nou equilbri harmònic.

Tenim cura de no fer servir productes que malmetin el medi ambient i hem adoptat alternatives per fer un consum responsable.

Creem a partir d’allò que tenim més a mà, de Km 0, per fer les nostres joies d’Art; no ens cal anar lluny a buscar-ho. Som felices de poder fer productes de proximitat amb un caràcter original, diferent i exclusiu.

Defensem i creiem fermament en les idees de la nostra carpeta de gravats Un altre món és possible: un món més ecològic, just, solidari, participatiu, transparent i pacifista. Aquesta manera de ser i de fer és a cadascuna de les peces que podeu trobar a L’IRREPETIBLE, perquè és part del nostre ADN.

A la vegada, com que creiem amb les individualitats, ens agrada oferir-vos una peça que s’adapti a vosaltres i que us hi sentiu bé. Per això vetllem per la personalització del producte perquè així ens assegurem que ho voldreu portar posat i gaudir-ne.

FET per SER TU mateix@