Enviament

Enviament i lliurament de comandes

Enviament

Després de rebre la vostra comanda, reservarem i prepararem la peça o l’obra escollida per a enviar-vos-la. El termini màxim de lliurament és de 7 dies a Espanya, 15 dies a Europa i 25 dies Internacional.

Les despeses d’enviament canvien segons la zona d’enviament. Per a Barcelona ciutat i província us donem la possibilitat que ho vingueu a recollir al nostre taller. Haureu de marcar recollida local. Sinó les tarifes són 7,20 € a Barcelona ciutat, 8,60 € a Catalunya, 11,70 € a Espanya península, 17,80 € a illes Balears i 54,45 € a les illes Canàries. Aquest càrrec surt detallat quan aneu a fer el pagament.

A partir dels 120 euros (a Barcelona), 180 euros (a Catalunya, illes Balears i península) i 360 euros (a les illes Canàries) el sistema us donarà l’opció d’escollir l’enviament gratuït. No cal que poseu cap codi però sí que l’haureu de marcar. 

Per enviaments a l’estranger abans de fer una comanda us recomanem que contacteu amb nosaltres a suport@fetenpaper.com. Us calcularem el cost d’enviament i els terminis de lliurament. Moltes gràcies.

Els enviaments es fan a través de correu certificat amb un número de seguiment. Tan aviat com fem l’enviament us ho notificarem per e-mail i alhora us indicarem la data probable de lliurament.

Si no rebéssiu l’obra en el termini previst, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a suport@fetenpaper.com o bé al telèfon +34 93 678 70 69 i ens indiqueu el número d’identificació de la comanda.

Si es donés el cas que en arribar al país de destí hi hagués algun tipus de càrrec extra de duana o impostos, aquests correran exclusivament a càrrec vostre, ja que FET en PAPER no té cap mena de control sobre aquests ni percep aquest import.

Lliurament

Espanya (Península i Balears) una vegada surt del nostre taller les comandes generalment es lliuren en 48/72 h en dies hàbils.

Considerem hàbils els dies laborables de dilluns a divendres. Recordeu que si feu la comanda un cap de setmana o festiu no la tramitarem fins al dia hàbil següent.